Fűnyíró traktorok

Wolf-Garten Alpha 106.220 H

Kategória: Gyűjtős traktorok Cikkszám: 13CAA1VR650 Gyártó: WOLF-Garten
1 149 999 HUF Nettó ár: 905 511 HUF + Áfa Beüzemelési díj: 10 000 HUF
db

Technikai jellemzők

Az üzembe helyezéssel kapcsolatos információkért kérem, hívja a 06 (42) 405 680 telefonszámot.

 
Motor: Briggs & Stratton V-TWIN
Hengertérfogat: 656 cm3
Hengerek száma: 2
Elméleti maximális teljesítmény: 22 Le (3.600 f/perc)
Névleges teljesítmény: 14 Le / 2.600 ford / perc
Meghajtás: Hidrosztatikus pedálos vezérléssel
Funkció: gyűjtős
Vágószélesség: 106 cm
Vágási magasság: 25-100 mm, 12 fokozat
Kések száma: 2 db
Vágási rendszer: hátsó kidobású fűgyűjtési rendszer
Fűgyűjtő mérete: 360 liter
Kerékméret: 15 x 6 / 18 x 8.5
Súly: 198 kg
Mérete (h/sz/m): 250/110/118 cm
Maximális vágási teljesítmény: 8.000 m2/óra
 
 

LEGFONTOSABB TULAJDONSÁGOK:

A Wolf-Garten  ALPHA sorozatú fűnyíró traktorok olyan egyedülálló tulajdonságokkal rendelkeznek, amikre érdemes odafigyelni. Extra felszereltség: Tempomat, gyári üzemóra számláló, Revtek technológia a biztonságos hátramenetben történő fűnyíráshoz, erősített vágóasztal és kormánymű, minimális fordulási sugár, bluetooth okostelefon applikáció, amivel a traktor műszaki állapota és a szervizintervallumok, karbantartási feladatok követhetők.

A WOLF ALPHA 106.220H  fűnyíró traktor az MTD fűnyíró traktorgyár professzionális kategóriájú sorozatának legerősebb tagja. Ezt a fűnyíró traktort jó néhány extrával szerelték föl, továbbá erősített vázszerkezettel és kormányművel látták el. A vágóegység erősített kivitelű, így a magasabb igénybevételt is hosszú távon képes elviselni. A vágási magasság állítása 12 fokozatban történhet 25 és 100 mm között, így igényesebb gyepfelületek gondozására is kitűnően alkalmazható. 

A fűgyűjtő csatorna egyenes és nagy átmérőjű, ezért ezen keresztül a levágott fű a hatalmas méretű fűgyűjtő kosárba (360 liter űrtartalmú) könnyedén kerül be. Természetesen az ősszel lehullott falevelek is egyszerűen és alaposan gyűjthető össze vele.

A kényelmes ülés és kormány mellett a vezetési komfortot a tempomat is fokozza, ami hosszabb egyenes szakaszok nyírása során (pld. focipálya) jelent nagyfokú kényelmet.

A traktor első hídja kovácsoltvas öntvényből készült, ami nagyon strapabíró. A speciális kialakítású kormánymű extra kicsi fordulási sugarat  (csak 17 cm átmérő) biztosít a traktornak, ezért nagyon könnyű a manőverezés vele. 

A karbantartási idők betartását a beépített gyári üzemóra számláló könnyíti meg, ami egyben a traktorral dolgozó munkatársak munkaidejének és az üzemanyag fölhasználásának az ellenőrzését is megkönnyíti. A 11,4 literes kapacitású üzemanyagtartály fokozza a traktor hatékonyságát, mivel ritkábban szükséges megállni a tankolás miatt.

A modern motorháztető formába jól illeszkednek a nagy teljesítményű LED reflektorok is.

A pedállal vezérelt hidrosztatikus meghajtás szintén a kényelmet és a komfortot fokozza. Ezzel a technikai megoldással egyszerűen, gyorsan, könnyen és fokozatmentesen szabályozhatjuk a traktor haladási irányát és sebességét. A traktorral hátramenetben is nyírhatjuk a füvet, így a beépítettebb, gyakori előre-hátra való manőverezést igénylő kertekben, parkokban is könnyű a munkavégzés.