Blog

MTD

MTD Hungária Kft. Az európai piacon már a ’70-es évektől bevezetésre kerültek az MTD termékek, majd amikor az amerikai vezetés a ’90-es évek közepén felvásárolta a német Gutbrod vállalatot – amelynek már akkor voltak magyarországi kötődései – a nemesvámosi telephely is az MTD tulajdonában került és 1996-ban megszületett az MTD Hungária Kft.. Eredményül egy modern és innovatív fűnyírógyártás vette kezdetét Magyarországon.

MTD Hungária Kft.

Az európai piacon már a ’70-es évektől bevezetésre kerültek az MTD termékek, majd amikor az amerikai vezetés a ’90-es évek közepén felvásárolta a német Gutbrod vállalatot – amelynek már akkor voltak magyarországi kötődései – a nemesvámosi telephely is az MTD tulajdonában került és 1996-ban megszületett az MTD Hungária Kft.. Eredményül egy modern és innovatív fűnyírógyártás vette kezdetét Magyarországon.

A folyamatos beruházások révén mára már több mint 14 000 m2 alapterületű csarnokrendszerrel bővültünk, új festőüzemmel gazdagodtunk. 2014-re saját présüzemünkkel is elkészültünk, mely 2500 m2 alapterületen 6 db présgéppel működik folyamatosan. A saját présüzemnek köszönhetően sokkal rugalmasabban és hamarabb tudjuk előállítani a vásárlók igényeinek megfelelő méretű és típusú fűnyírókat. A 2014-es év másik szempontból is egy fontos mérföldkő életünkben, hiszen ettől az évtől kezdődően nemesvámosi gyárunkban megkezdődött a fűnyírótraktorok gyártása is.

Évente megközelítőleg 250000 db fűnyírót gyártunk. Szezonban naponta 2000-2500 db gép készül nálunk. Egy év alatt 65000 db fűnyírótraktor gördül le szalagjainkról. Gyártósoraink legintenzívebb hónapjaiban több mint 1000-en dolgozunk azon, hogy megbízható termékekkel lássuk el vásárlóinkat.

További bejegyzések

MTD 96 / MTD 76 / MTD 92 A

MTD 96 / MTD 76 / MTD 92 A fűnyírótraktor családunk belépő szintű modelljei. Két modell hátsó kiszórással, 76 és 92 cm vágószélességgel és egy modell oldalkiszórással, 96 cm vágószélességgel elérhető. Mindhárom modell transzmatikus meghajtással készül